Apotek information, del 1

Apotek information!

Publicering Systemet För ” ASDA Apotek en del av ASDA Stores Ltd.’

Välkommen till Publicering Systemet för “ASDA Apotek en del av ASDA Stores Ltd’ om NHS tjänster som tillhandahålls, som krävs av ” Freedom of Information Act 2000.

Introduktion

Denna Publikation System är en komplett guide till den information som rutinmässigt görs tillgängliga för allmänheten genom “ASDA Apotek’ om National Health Service Farmaceutiska Tjänster.

Hur mycket kostar det?

De publikationer som är gratis om inget annat anges. Där ges information till en kostnad, avgifter beräknas som anges i Klass 7.

Hur är den information som görs tillgänglig?

Den information inom varje Klass är tillgängliga från:

Faisal Tuddy, Superintendent Apotekare, ASDA Hus, Stora Wilson St., Leeds LS11 5AD

Din rätt till Information

Freedom of Information Act 2000 erkänner att allmänheten har rätt att veta hur offentliga tjänster är organiserad och köra, hur mycket de kostar och hur besluten fattas.
Sedan den 1 januari 2005, apotek är skyldiga att svara på förfrågningar om NHS relaterad information som de innehar och kommer att skapa en rätt att få tillgång till information. Dessa rättigheter är föremål för vissa undantag som måste tas hänsyn till innan du släpper information.
Förutom tillgång till den information som anges i Publikationen System, har du rätt att begära information om våra apotek enligt NHS Öppenhet Kod 1995.
Enligt Data Protection Act 1998, du har också rätt att få tillgång till din patient medicinering poster eller någon annan personlig information om dig och du kan kontakta apoteket i ditt ASDA Apotek för att göra detta.
Ny miljöinformation bestämmelser kan införas så tidigt som 2003. Dessa kommer att möjliggöra liknande tillgång till miljöinformation som under Freedom of Information Act 2000.
Feedback

Om du har några kommentarer om drift av Publicering Systemet, eller hur vi har behandlat din begäran om information från systemet, vänligen skriv till:

Faisal Tuddy, Superintendent Apotekare, ASDA Hus, Stora Wilson St., Leeds, LS11 5AD

Eller via e-post : faisal.tuddy@asda.co.uk

Klasser av information

Alla NHS information på ASDA Apotek hålls, bevaras och förstöras inom NHS riktlinjer. Vårt engagemang för att publicera information som utesluter all information som kan vara legitimt som hålls inne enligt de undantag som anges i NHS Öppenhet Kod eller Freedom of Information Act 2000. Där enskilda Klasser är föremål för undantag, de viktigaste skälen är att skydd av privatlivet och personuppgifter i enlighet med Data Protection Act 1998. Detta gäller alla Klasser inom Publicering Systemet. Informationen på detta Schema är grupperade i följande kategorier:

1. Vilka vi är

ASDA Apotek är en del av ASDA Stores Ltd, vilket i och för sig en del av Wal-Mart Stores Inc.

Farmaceutiska Tjänster

Primary Care Trusts och andra organ har gjort överenskommelser med vårt apotek för tillhandahållande av farmaceutiska tjänster enligt 41 § av National Health Act 1977. Apoteken är kontrakterade för att ge ett utbud av NHS tjänster. (En fullständig förteckning över dessa och en av dessa tjänster kommer att visas nedan i Klass 2.)

Lokala Farmaceutiska Tjänster, System

Enligt Hälso-och Sjukvård-Lagen, som ändrar NHS Agera, arrangemang har gjorts för inrättandet av Lokala Farmaceutiska Tjänster System av Primary Care Trust. Den första vågen av pilotprojekt har påbörjats i ett antal områden och våra apotek är inblandade i dessa system.

För mer information om Pct vi avtal med, kontakta :

Faisal Tuddy, Superintendent Apotekare, ASDA Hus, Stora Wilson St., Leeds, LS11 5AD

Vår Vicevärd Apotekspersonal är Faisal Tuddy. Detaljer av farmaceuter anställda i ett visst apotek kan erhållas genom att kontakta detta apotek direkt. Alternativt, detaljer av alla apotekare som är registrerade i STORBRITANNIEN är tillgängliga från Royal Pharmaceutical Society www.rpsgb.org.uk Tel: 0207 735 9141. Vi kan också använda locum apotekare från tid till tid.

En fullständig lista över apotek företag för att ge farmaceutiska tjänster till NHS i ett visst område kan erhållas genom att kontakta den lokala Primary Care Trust.

En del information kan undanhållas, bland annat personliga och konfidentiella uppgifter om enskilda som är skyddade av personuppgiftslagen.

2. Våra tjänster

Det utbud av tjänster som vi erbjuder under kontrakt till NHS Primary Care Trust, och gratis, återges nedan. Vissa tjänster är inte tillgängliga i alla apotek.

 • utlämning av NHS recept för droger, läkemedel och Narkotika Taxa som anges apparater
 • journalföring för dosexpedierade läkemedel
 • vårdhem
 • spruta och nål utbyte
 • säkert bortskaffande av oönskade läkemedel
 • upprepa dosering
 • mindre krämpor system
 • leverans av receptbelagda läkemedel enligt skriftliga patient grupp vägbeskrivning
 • Dessutom, våra apotek erbjuda följande tjänster för vilka det inte finns någon NHS ersättning:
 • försäljning av receptfria läkemedel råd från apoteket
 • recept samling service
 • konfidentiell hjälp och råd
 • akuta leveranser av receptbelagda läkemedel rökavvänjning stöd
 • utlämning av privat och veterinärmedicinska recept

De tjänster som tillhandahålls i de enskilda apoteken är listade i praktiken broschyr, som är tillgängliga för allmänheten för att samla in i apotek som erbjuder NHS tjänster. Den praxis broschyr ger information om öppettider för apotek.

Införandet av apotek på listan över de lokala Primary Care Trust är föremål för Villkoren för Tjänsten. Användarvillkoren för Kemister kan erhållas från den lokala Primary Care Trust eller om den Lagstadgade Instrument webbplats.

Öppettiderna kan variera mellan olika platser, så kontakta ditt lokala apotek direkt för att bekräfta.

Skydda Din Integritet

Om du tar ut ett recept till ASDA Apotek då vi är skyldiga att registrera en grundläggande mängd information om dig på vårt datasystem. Vi har även möjlighet att komplettera detta med information om ditt medicinska tillstånd och/eller särskilda medicinska behov. Vi kan sedan använda denna information för att säkerställa att du får rätt råd från vår personal.

Vi förstår att din medicinska information är känslig och personlig och det är bara du och auktoriserade ASDA Apotek personal kommer att ha tillgång till det. Vi kommer endast att dela denna information med ditt tillstånd, eller om vi är juridiskt skyldiga att göra så. Om du har en fråga om den information vi har om dig ber vi dig kontakta apotekspersonal.

3. Finansiella och finansierar information

Nuvarande NHS recept avgifter visas i våra apotek. Ytterligare information om NHS recept avgifter och som är befriade från avgifter av finns på Institutionen för Hälsa webbplats

Dessa avgifter fastställs årligen av Institutionen för Hälsa.

Egenavgift betalas direkt till NHS. Det är inte emot av farmaceut och utgör inte en del av någon ersättning till ASDA Apotek för NHS farmaceutiska tjänster. Varje apotek får ersättning för kostnad för läkemedel och dosering avgift som anges i Läkemedel Taxa (tillgänglig från The Stationery Office, P. O. Box 29, Norwich, NR3 1GN).

Vissa uppgifter i denna klass får inte släppas eftersom det är konfidentiella eller kommersiell information eller dess release kan vara till skada för genomförandet av apotekets frågor.

This entry was posted in Apotek. Bookmark the permalink.

2 Responses to Apotek information, del 1

 1. Matt says:

  Hello

  I am reaching out to you to see whether you would be interested in some of my freelance vape marketing and seo services?

  I mostly specialise in backlink creation and lead generation for vape companies. I have worked with over 20 vape companies over the past year and have gotten them pretty good results.

  All of my services are very cheap as I am freelancing on a full-time basis now.

  You can view and purchase all of my services on https://www.fiverr.com/offroadvaper

  I spend most of my time on Fiverr so please write to me there 🙂

  Kind regards

  Offroadvaper

 2. George says:

  Hi guys

  I am in the midst of starting up my very own little vape shop in Kent and wanted to reach out to you to ask you for some advice as it looks like you have a pretty successful vape business going.

  Firstly, I would like to know how to select the best e-liquid wholesaler with a very good e-liquid range. Do let me know if you sell wholesale and if so, it would be great if you could send me across your price list.

  I am planning of making my own e-liquid brand and was wondering what is the best way to promote it? I have already purchased an email list of all vape shops and companies as a whole for my newsletter marketing from https://theeliquidboutique.co.uk/products/vape-company-e-mail-mailing-list

  I am also getting a vape SEO company to help me with the website creation.

  What else would you recommend I do to make my vape shop a success?

  I really appreciate your time and look forward to hearing from you.

  Kind regards

  George

Leave a Reply

Your email address will not be published.