Topp 5 Smaskiga Men Friska Julbord Idéer

Vi alla kärlek semestrar, men när du försöker titta på din vikt och hålla sig frisk, kan det vara en knepig tid av året. Här är några idéer för att hjälpa till att semester ardenneroffensiven. Du kan också beställa på nätet

Om du försöker att gå ner i vikt eller undvika viktökning under semestern, det kan vara lite svårt när det är dags för julbord. Lyckligtvis finns det några sätt att få friskare rätter och fortfarande känner att du inte missar eller att behöva ångra det senare. Här är några olika hälsosamma julbord idéer som inte kommer att göra dig kvar med ånger.

nyttigare julmat 2017

Mosad sötpotatis och blomkål: Ett riktigt bra alternativ till traditionella potatismos är med blomkål och sötpotatis i stället, som är friskare med mycket mindre kalorier och kolhydrater. En kombination av dem gör för en färgglad och smakrik måltid för ditt julbord. För att göra skålen, som du vill lägga till både söt potatis och blomkål till en matberedare för att göra en mash, lägg sedan i grekisk yoghurt istället för smör, mjölk och kryddor som salt, peppar, vitlök och salt.

Tranbär Och Mandel Sallad:Tranbär och mandel sallad: Denna sallad är en god ersättning för bara om någon sida skålen, men framför allt mer fettbildande och kära som gröna bönor gryta. Du kommer att använda spenat som din gröna, sedan lägga till några rostade och slivered mandel och torkade tranbär ovanpå. Du kan använda en vanlig olja och vinäger dressing, eller göra en sesamfrön dressing till salladen med apple cider vinäger, olivolja, honung och sesamfrön.

This entry was posted in Apotek, Campus Apotek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.