Kök Misstag

Ina och Jeffrey Garten är den ultimata par mål. De har varit gifta i 50 år och fortfarande verkar som twitterpated som tonåringar. De bor tillsammans i vad är i grund och botten ett slott och bara dricka vin och äta god mat och njuta av varandras sällskap. Det är en bra inställning, och Jeffrey älskar allt Ina kockar — förutom en sak.

Jag skulle aldrig ha trott det, men även Ina klarar av att laga något som inte är god. Delish upptäckt en gammal intervju i Yale Daily News som Jeffrey medger att under veckan, när han är i Connecticut att vara professor och rektor Emeritus vid Yale School of Management, som han köksmaskin faktiskt äter “som en college student.”

Men som en college student som kör hem på rasten för att ladda upp på faktiskt bra mat, på helgerna Jeffrey går hem till Ina och några av de bästa husmanskost i världen. När det, han är inte kräsen, naturligtvis. Ina ‘ s senaste boken heter Matlagning för Jeffrey, och hon säger Jeffrey är mycket lätt att laga till.

“Han tycker att allt jag gör,” sade hon till Yale Daily News.

Men i intervjun, Jeffrey medger att han inte gillar faktiskt allt Ina Garten har någonsin lagat. I själva verket, han minns en fisk gryta “som inte blev helt rätt.”

En dålig maträtt i ett halvt sekel är ett bra track record. Och fisk grytor är särskilt knepigt rätter att dra bort; alla att fisk och skaldjur är dyrt, och om en enda sak går fel, det kan förstöra hela skålen. Jag har en gång slarvat en särskilt ambitiös cioppino, och upplevelsen av att behöva kasta bort $150 till ett värde av fisk och skaldjur var så dåligt att jag aldrig försökte igen.

Ina ger inte upp så lätt, dock. Jeffrey ville inte säga vilka specifika skaldjursgryta var det som inte blev rätt, men Ina har sedan gått vidare till perfekt Provensalsk stil skaldjursgryta som är nu med på Food Network. Det innehåller nästan fyra kilo av goda skaldjur, saffran och lite av Pernod, och hon serverar den med skivad baguette, rostade och gnuggade med vitlök.

Efter 58 recensioner, den har en fem-stjärnor, så Ina har tydligt behärskar konsten av fisk gryta. Och plötsligt är jag verkligen sugen på en maträtt Ina någonsin fick fel.

This entry was posted in Kök Misstag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.