SJUKSKÖTERSKESPECIALITETER

Vi har alla en bild av sjuksköterskan vid sängkanten av en patient, administrera mediciner, justera IVs och kanske till och med fluffing en kudde och räta ut en filt; men det är en gammaldags syn på vårdyrket. Under de senaste tjugo åren har roller och möjligheter för dem inom omvårdnadsområdet expanderat kraftigt.

Enligt American Nurses Association, det är en årlig tillväxt på 100 000 omvårdnad positioner som förväntas genom 2022, vilket gör omvårdnad de snabbast växande yrke i USA Ännu mer häpnadsväckande är det AMERIKANSKA Bureau of Labor Statistics’ (BLS) uppskattar att det kommer att finnas behov för 1,1 miljoner nya Sjuksköterskor som krävs för att undvika en brist. Nästan 500,000 sjuksköterskor förväntas gå i pension under de närmaste tio åren; och antalet patienter förväntas öka, fler människor går med i de försäkrade rullarna i sms lån utbetaling på dagen som spänner.

Det fanns en tid som omvårdnad var begränsad till direkt patientvård; men, som teknik framsteg, intensiv forskning i kvalitet patientvård har ökat, sjukhus och vårdinrättningar har förbättrade tjänster och sjuksköterskor är i spetsen för nya karriärer och subspecialties.

Bästa Medicinska Examina har utvecklat en ranking av de 50 bästa betala omvårdnad karriär baserat på information som tillhandahållits av Bureau of Labor Statistics, US News and World Report och American Nursing Association. Presidiet för arbetsstatistik skiljer ofta inte specialiteter inom omvårdnad. Där BLS inte citerar en lön för en viss omvårdnad väg (dvs flyg Sjuksköterska, transplantation Sjuksköterska, etc.) löneberäkningar har granskats från löneundersökningskällor som Pengero.no, Indeed.com och American Nursing Association.

Inte alla specialiteter listade kan passa in i den traditionella idén om vårdkarriärer, men representerar den snabbt ökande rollen för vårdyrket inom vården. För studenten som bara går in i sjuksköterskeskolan eller den unga sjuksköterskan som bestämmer sig för en karriärväg, kan de 50 omvårdnadsmöjligheterna som anges ge en stegning för ytterligare övervägande.

This entry was posted in SJUKSKÖTERSKESPECIALITETER. Bookmark the permalink.

11 Responses to SJUKSKÖTERSKESPECIALITETER

 1. JamesQuels says:

  Hy there, Good news ! an amazingoffers
  Just click on the link below to qualify

  http://bit.ly/2jBqdFw

 2. AlvinCer says:

  Hi Look what we have for you! an importantoffers
  Just click

  http://bit.ly/2HP3lN4

 3. GustavoWok says:

  Hey Look what we have for you! an amazingoffer
  To qualify click on the link below

  http://bit.ly/2PvKWb2

 4. Calvinjiz says:

  pdrcfww.info | 502: Bad gateway https://pdrcfww.info – More info>>>

 5. Michaelvow says:

  Hi a goodoffer
  To qualify click on the link below

  http://bit.ly/2UyWwGd

 6. Williamdum says:

  Hy there, What we have here is , an interestingoffer
  Just click

  http://bit.ly/2UX1Nrc

 7. ShermanMoish says:

  Hi an interestingoffer
  To qualify click on the link below

  http://bit.ly/2rOBLt3

 8. Robertpoulk says:

  Hey Good news ! an interestingoffers
  Just click

  http://bit.ly/2QKWkW9

 9. MiltonActib says:

  Look what we file conducive to you! an inauspiciousoffers
  Upstanding click

  https://drive.google.com/file/d/12WsKqHxY3cswYynOt3B0UPaeYHPmiN9O/preview

Leave a Reply

Your email address will not be published.